Malo je reči kojima bismo opisali i nabrojali sve ono što možemo da Vam pružimo. Upotpunićemo Vašu ljubavnu priču i pretvoriti je u jedinstvenu bajku. Uz naš stručni tim moći ćete da se opustite i ostvarite svoje snove. Bićemo uz Vas do poslednjeg detalja i pomoći oko organizacije, dizajna i dekoracije, izbora menija, postavke sale unajmljivanja limuzina i celokupnog koncepta venčanja.

Bilo da se odlučite za jedan od naših paketa, bilo da dizajniramo dekoraciju po vašoj želji, ostavićete utisak koji se pamti zauvek. Nudimo Vam tri osnovna paketa dekoracije koje možete pogledati u opciji Specijalne ponude.

proslave

Bilo da želite da proslavite godišnjicu svoje firme, dečiji rođendan, krštenje, ili da organizjete ludu žurku, tu smo da ispunimo svaku Vašu želju. Uz naš stručan i maštovit tim, svaka Vaša proslava će se pamtiti dugo. Na Vama je samo da nađete povod za slavlje.

medeni mesec

Ponosni smo što možemo da Vam ponudimo jedinsvene destinacije i smeštaj koji ćete zauvek pamtiti. Radujemo se da Vas pošaljemo na egzotične destinacije i da Vas razmazimo na Vašem romantičnom putovanju.